Tuesday, March 1, 2011

Gila Angau~

Seriously,
aku expect Test IB aku start
petang atau malam nanti.
Rupa-rupanya kami test time kelas
Pukul 12.30 tengah hari.



Gila aku di buatnya.
Tak habis hafal lagi pula tu.
Cepat-cepat aku pergi library,
and Alhamdulillah~
Semua yang aku baca, semuanya masuk.
Huhuhuhuhu~ (^0^)v


Sudut angau :




Hahahhaahah~
Dah tak ada kerja~
Sebenarnya aku tengah test
webcam.
Lepas tu,
alang-alang,
terus lah letak picture my Hyun Bin~
Wiwiwiwiwiwi~ (^0^)v





Dulu,
ni lah desktop background aku.
Avillion tu nama hotel Legacy in Melaka.
Berdekatan dengan UiTM kami.
Cantik gila building dia.
Sangat classic tetapi mewah~







Aku suka tengok building tu.
Ye lah, kalau duduk dekat meja study aku,
mesti boleh nampak hotel tu.



Aku cakap dengan Nora (roommate),
aku nak kahwin dengan owner hotel tu.
Hahahahahah~
Bukan sahaja aku boleh dapat hotel tu,
malah, aku telah berjaya meng islam kan
owner tersebut kalau aku berkahwin dengan dia.
Takbir! Allahu Akbar!



Hohohohohooho~ (^0^)v



Seriously,
Nora memang menyampah bila
tengok aku tiba-tiba pandang kat luar,
and then tersengih-sengih sambil cakap;
"Avillion~"



Alah,
gurau je kot~
Kalau hidup sentiasa serious,
masa muda kita akan pantas berlalu.
Senyum itu pemanis~
Ketawa itu penawar~



Hebat tak aku?
Aku baca dekat dalam buku komik.
See?
Komik itu bagus~
(-.^)v

~Smile~




So, Lastly, Anizz dengan humblenya kata :


____________ Anizz ______________

4 comments:

shearasol said...

If u can't make me thin, make my fren fat!! hahahaha...u make me smile

miera azzudin said...

sweet..hehe...

Anonymous said...

kakak,
library bukan libry, k..
mamamua

AniZz said...

Anonymous : Yup. I know that. Tapi, orang muda slalu ckp 'libry' instead of library. (-.^). I kan muda??