Monday, February 28, 2011

Flash update

Tomorrow ada quiz and Test.
Wish me luck!



Aku baru je tangkap gambar ni.
Saje nak hilangkan mengantuk.
Sekarang dah pukul 11.52 malam.
Aku still tak buka tudung lagi.



Ramai orang tanya aku,
kenapa tak buka tudung lagi.
Sebab,
aku nak tidur sambil pakai tudung.
Lepas tu, terus pergi kelas pukul 8 pagi nanti.
Logic?



Esok ada quiz QMT, and IB.
Harap-harap aku tak blur bila
tengok kertas soalan nanti.
Hahahahahah~



Seriously,
habis masa muda aku~
(^0^)v


Sudut perasan :


-Hyun Bin-

Apa kata Hyun Bin : Study my darling.. Jangan online je! I know you can do it! I love you~
Apa kata Anizz : Ok, darling~ I nak study lah ni~ Oh, I love you too~ Wiwiwiwiwiwi~ (^0^)v



__________________ Anizz ____________________

5 comments:

nurul Iman said...

huhu.....tomei jer..

Anonymous said...

Salam Adik..belajar..belajar juga..rehat..rehat juga...tengok muka Hyun Bin pun dah hilang ngantuk/letih...hehehe...KM

AniZz said...

Nurul Iman : Hehehehe.. Thank you~ (-.^)v


KM : Memang hilang ngantuk terus bila tengok muka Hyun Bin tu~ (^0^)v

N said...

haha,teknik belajar + anti lewat ke kelas yang berkesan

AniZz said...

Huhuhuhu... Cubalah try sekali~ (^0^)