Friday, February 11, 2011

Thank you ♥♥♥ (Part 3)

Wah~
Terima kasih semua kepada semua
yang sudi memberi comment dekat
entry aku sebelum ini.
*flying kiss..*


Aku sebenarnya tak ada niat pun
nak buka blog.
Sebab,
tadi aku baru je balik dari kelas.
Lepas habis kelas pukul 12.30 tadi,
aku terus pergi makan and shopping.
Nak beli kasut sport.
Esok ada induksi untuk student
course aku (International Business)



Balik-balik je,
aku terus mandi.
Penat and mengantuk semua ada.
Lepas tu,
saje je nak buka internet.
Then terus buka my blog.



Wah!
Ada orang comment!
*blushing.. blushing..



Heeee....
Thank you~
Buat masa ni,
aku still rasa malas nak update
pasal exhibition Mongolia yang semalam punya.
Maybe next time.



Esok aku kena bangun awal.
Ada induksi.
Kami ada aktiviti jungle tracking,
water rafting.
Semalam kami kena nyatakan,
sama ada kami ada penyakit atau
alahan.
Kami juga kena state kan jenis darah kami.



Aku punya ;
Jenis darah : B
Alahan : Kucing, habuk.



Mereka punya 1 :
Jenis darah : Tak tahu.
Alahan : Air



Mereka punya 2 :
Jenis darah : B/0/AB (pilih sendiri)
Alahan : Masuk hutan.



Macam-macam lagilah.
Kelaka betul.
Suka hati je.
Mentang-mentanglah ada aktiviti
jungle tracking,
semua orang buat alahan masuk hutan,
Allergic jalan jauh (dalam Malaysia je),
Allergic daun hutan, etc.



Mengada-ngada betul.
Hahhahahaahahah~
Tapi....
Aku baru je ingat nak berehat...
*sigh....



Oh ye,
tadi aku beli kasut sport.
RM 20 + RM 8.
= RM 28



Termasuk socks.
Mestilah nak kena cari yang murah.
Aku kan student lagi..
Bila dah kerja,
aku akan beli yang murah juga.
Aku kan jarang berjogging.
Budak pemalas memang macam tu.
Hahahahahaha~






__________________ AniZz_________________________

3 comments:

Nissa Royali said...

hehehe..semangat nak tulis blog bila ada org comment ye..

AniZz said...

Mestilah~ Hahahahahaha~ (^.^)v

Cik Feeyza said...

beli yg murah bkn sb kedekut xp jimat.....hehehe, banyak lg bende lain nk dibuat dngn duit....