Tuesday, May 8, 2012

Pemberitahuan?



Rasanya,
aku akan update entry
pasal Perth esok atau lusa.




Ingatkan nak update malam ni,
tapi, laptop hang pulak.
Tu lah, tangkap gambar guna camera canggih sangat.
Aiyaa~





Esok pagi aku akan bertolak ke
Alor Gajah.
Ada ceramah *I-don't-know*.
Wajib pergi.
Pukul 11 am - 6.30 pm kot.
(T____T)





And,
maybe aku tak boleh upload gambar
dekat dalam blog,
sebab my broadband is 'laju' gila.




Tapi,
aku dah upload dekat my facebook.
You can view it there.





For those yang tak tahu my facebook link,
you can wait until I upload it into
my blog.
Kena pergi Cyber Cafe (CC) dulu.

Tak pun upload dekat library.




WOoooooOOOooooOOOooooOOOOooo~
(NERD ALERT!!)




P/S :
Kenapa aku tak buat entry colorful
macam sebelum ni?
Sebab aku update blog guna
google chrome.
Even aku buat tulisan warna-warni pun,
yang keluar color putih jugak.






Before this aku guna Mozilla,
tapi.... hehe.... malas pulak nak
buka Mozilla Firefox.
Sorry.




And,
thank you for those yang comment
entry sebelum ni.
Membaca comment anda membuatkan
saya tersenyum sendiri.
(Eceh~!)




Caption : Censored. Salah eja. Hehehe.. dah sleepy sangat ni.



Caption : In Caversham Wildlife Theme Park

!sneak peek!

_____________Anizz____________

1 comment:

Noorhidayah Fauzi said...

anis!!!mende ko buat ni???merepek jea~
hahaha...gurau2~