Tuesday, April 26, 2011

Perogol? Part 2

Ingat lagi tak pasal entry aku :
'lelaki masuk kolej kami'?



Caption : Lelaki tersebut.



Bila dengar dari mulut A :
"Nasib baik ada student nampak lelaki tu
sebelum dia sempat buat apa-apa."



Mulut B :
"Lelaki tu tak sempat nak rogol budak tu,
budak tu sempat melarikan diri."



Berita Harian :
"Student tu telah dirogol dan dirompak."



Yup.
Nak tahu berita ini dengan lebih lanjut?
Klik SINI.


********

Ok.
Sebenarnya esok aku ada final exam.
Tapi, berhenti sekejap untuk merehatkan
minda.
Hehehe...



Semalam beli kasut baru.
Harga dia? RM40.
Bagi student macam aku, itu adalah mahal.
Sakit woh kaki aku pakai kasut tu.
Ye lah, kasut baru~



Ok.
Nak sambung buat 'revision' balik.
Aisshhh...
Baru tengok kulit buku,
dah mengantuk...
Belum baca isi dia lagi.



_______________Anizz______________

4 comments:

beeha ben said...

aik, mpp ckp x kena lagi...tp berita semua ckp kena...takoootnye...

N said...

err,so kena rogol ke tak?berita 'hairan'..berita mmg selalu camnih, membesarkan cerita utk publisiti

AniZz said...

Beeha Ben : Hmmm.. Dato' kata, kita tak boleh keluarkan statement yang bercanggah dgn Mahkamah. (^0^)v


N : Hmmm.. Entah. Yang penting, dia selamat. (^0^)v

Salam sejahtera....... said...

depa cakap tak kena sebab tak nak student dan parent semua panik ataupun tak nak student tu malu .... agaknya la....