Thursday, December 9, 2010

Tergempar! Tergempar!

Aku ada masalah terbesar!
Aku....
Aku.....
Aku tak tahu nak tulis apa
untuk post kali ni.,


Adakah aku tidak fun lagi?
NOOoooooo~


Title : Edvard Munch's The Scream by Edvard Munch


Aku rasa,
antara sebab aku tak ada ilham
untuk menulis blog ialah,
my father suruh aku masak nasi
and buat sambal kicap.


Aku memang hebat buat
sambal kicap.
Tu my parents cakap lah.
Biasa lah,
kalau nak suruh orang buat kerja,
mestilah kena puji sikit~


Lauk-lauk semuanya
my mom masak kat Bakery.
Everyday kami macam tu.
Aku masak nasi kat rumah,
my mom masak lauk kat Bakery.
Then,
kami lunch dekat Bakery je.


Oh yeah,
thank you kepada readers yang
read my blog semalam.
Aku tengok,
ada 200++ yang read blog aku
semalam.


Ke aku sorang je yang baca
sambil klik refresh button
supaya angka tu naik?
Haahahah~


Thanks 'N',
dia sorang je yang simpati dengan
nasib earphone aku yang kena
gigit dengan tikus.


But 'N',
I still don't know your gender yet,
so,
aku tak boleh lah main
cakap "I Love you" dekat dia
sebagaimana aku cakap "I Love you"
dekat semua orang except Kak Cici.
(ex-YDP bilik aku)
Hahahahahha~


Anyway,
Baru lepas baca blog my
best friend, Dila. (klik disini)


Cis!
Aku betul-betul nak tahu
apa sambungan kisah hidupnya itu.
Dila, cepatlah buat sambungan kisah cinta mu tu~


Aku suka dengar Dila cerita.
Everything yang dia cerita, mesti best!
Dia ni memang pandai bersastera.


Contoh terhebat yang
aku ambil dari blog dia :

****************************************************************

Sirenility : Didalam sendu yang teramat, ku lihat senja yang berlabuh..

****************************************************************


Wow! kan? kan? kan?
Aku?
Aku mana reti semua tu..
Even perkataan 'sendu' tu
pun aku tak tahu maksud dia.


Adakah 'sedu' (hiccup)?,
or mungkin 'sendu' tu maksudnya
sedih macam 'menangis tersedu-sedan'.
(betul ke aku eja ni?)


Have a Nice Day ~~

_____________________________________


5 comments:

N said...

haha,i'm a guy XD

Diana said...

waaaahhh~~~ haha
tu jela nk komen.

AniZz said...

N : (O.o) oohh~kay.. Hee~

Diana : Tu je? Tu je? Tu je?

syikin mohamad said...

dem. tak rindu aku. oke fine anis. fine ! haha.

AniZz said...

O..o..o.. cmne plak dye bley ade kat sini??? (bermonolog sendirian)

Hahahaha~ Alah, kte rndu Kak Cici kot~ Lbey2 lgi tme mlm2, cm t'byang je ada org nges bce novel sorg2. Hahahha~